05-10-17

Wil je real girlfriend experience, dan moet je bij de lekkere 25 jarige sexy VICTORIA zijn.

Mijn naam is Victoria, 25 jaar jong met bruine lange gekrolde haren en bruin ogen, 52 kg, 168 cm groot en heb een mooie stevige B-cup. Eerlijkheid & correctheid kan u van mij verwachten & safety en goede hygiëne zijn voor mij prioriteit. Bandwerk is niet aan mij besteed en ik hou het daarom op enkele dates per dag. Er bestaan inderdaad dames die dit beroep met plezier doen en waar het financiële niet primeert. Om de vier maanden doe ik een nieuwe photo shoot. Alle foto's zijn dus altijd zeer recent en waarheidsgetrouw. Gelieve mij niet te contacteren voor onveilige zaken, marginale toestanden of zaken die indruisen tegen mijn principes. Treat me like a lady and i will treat you like a king. Treat me like a hooker and i will treat you like a pig.

Mijn beste karaktertrekken zijn: punctueel, sociaal, goedlachs, aangenaam gezelschap, passioneel, gevoel voor humor, sexy mooie vrouwelijke vormen en intelligent.

In real life and relationships there is to much drama... Tijdens een paydate, heb ik iemand enkel voor mezelf zonder poespas, lekker genieten, drankje, interessant gesprek, intens liefdesspel en na de date gaat gewoon ieder zijn weg. What more does a girl want.... Ik streef dan ook altijd naar een echt GFE gevoel tijdens mijn dates.Goede hygiene, discretie en wederzijds respect zijn een must. Ik voer onder geen enkel beding handelingen uit waarbij soa's kunnen worden overgedragen. ik wens niet met gezicht herkenbaar te staan op de site, wegens beroepsredenen. Ik geef persoonlijk voorkeur aan mannen die de moeite genomen hebben om de nodige info eerst door te nemen alvorens mij te contacteren.

ps: Als ik bezig ben niet afschrikken als mijn chauffeur opneemt ook met hem kan je een afspraak boeken of informatie vragen.

Ik doe geen anaal, dit wou ik ook even meedelen ter informatie. Er wordt niet gereageerd op Privé nummers en sms'en!

Tot snel!

Victoria xx

VICTORIA,

Voor een lekkere ongeremde vrijpartij moet je bij de 26 jarige heerlijke LENA zijn.

Hallo lieve dames, heren en koppels, ik ben een spontane Vlaamse meid van 26 die wel van een avontuurtje houdt.

Ik hou van verwennen en verwend worden. Een lekkere vrijpartij, pijpen, zoenen, vingeren, beffen.

INTIEM ALTIJD MET CONDOOM.

Extremiteiten zoals anaal, SM, klaarkomen in mond of gezicht zijn NIET mogelijk.

GEEN CARDATES!

Hygiëne en discretie zijn een absolute must!!!

Om een afspraakje te maken kan je mij contacteren via mail of telefoon. Privé-nummers worden NIET beantwoord!

Escort mogelijk in regio's Aarschot-Leuven-Diest- Sint-Truiden. Afspreken met mij kan op hotel in één van deze regio's.

In tussentijd lieve schatjes, wacht ik vol ongeduld op jullie...

LENA,